Pejuang Warisan Seni Beladiri Melayu

SELAMAT DATANG KE BLOG GELANGGANG PERSANTA NALA

Sunday, March 20, 2011

PERMINTAAN E-BOOK

Salamun Alaik......

TERKINI BERMULA PADA 30 SEPTEMBER 2013,
Harga Promosi sudah tamat selepas tempoh setahun. Jika masih ingin memiliki ebooks-ebooks ini, bolehlah dapatkan dengan harga RM20 bagi setiap E-Books.

1. Buku Keris dan Senjata Pendek (Rumi)
2. Kitab Tajul Muluk (Jawi)
3. Kitab Pati Rahsia (Rumi
4. Kitab Bintang 12 (Jawi)
5. Kitab Pagar Hikmah Tok Janggut (Rumi)
6. Kitab Tenaga Dalam - Penanda Gerak Tubuh (11 m/s)

Untuk Pembelian kesemua E-Books diatas (6 buah), harga istimewa diberikan dengan harga RM 90 shj  

dan  PERCUMA E-BOOKS 

1. Kitab Mat Kilau.
2. Kitab Peluru Petunang.
3. Kitab Kota Negara.

Segala urusan pembayaran melalui Akaun Maybank 165125132640 atas nama AZIZAN BIN IBRAHIM. 

Sebarang pertanyaan bolehlah SMS ke 0139229394. 

Langkah-langkah pembelian E-Books.
1. Masukkan wang mengikut harga yg telah ditetapkan ke akaun Maybank 165125132640.
2. SMS ke 0139229394 dan masukkan maklumat berikut;
    a. Waktu bank in.
    b. Jumlah
    c. E-Books yang ingin dibeli atau SET PROMOSI ( 6 E-Books dengan harga RM90 ).
    d. Alamat Email (untuk diemailkan E-Books tersebut)

Wassalam.


buku keris

bintang 12

pati rahsia

kitab mat kilau
Kitab Tenaga Dalam - Petanda Gerak Tubuh
Kitab Pagar Hikmah (Tok Janggut)
Kitab Kota Negara


Wassalam

87 comments:

  1. Kepada yg telah memuat bayaran,pastikan anda memaklumkan melalui sms nama dan email sedara dan elakkan memaklumkan melalui email....khuatir saya terlambat maklum.......

    ReplyDelete
  2. ilmu warisan ni ramai yang tak tahu,. terima kasih atas info,. :)

    ReplyDelete
  3. Ambo cadangkan ianya dijual secara berasingan....

    ReplyDelete
  4. Kat sini pun boleh beli.... RM50 shj http://www.facebook.com/photo.php?fbid=239145289448724&set=a.197721633591090.55337.150330891663498&type=1&pid=884234&id=150330891663498

    ReplyDelete
  5. atau di sini RM 110 shj http://www.topmagick.com/rahsia.htm

    ReplyDelete
  6. salam...minta penjelasan tuan guru, mengenai ada kah wafak itu menjurus kepada syirik. adakah wafaq tu adalah tangkal yang diharamkan didalam islam..terima kasih

    ReplyDelete
  7. Wslm....
    Penggunaan Wafak bergantung kepada siapa yg membuat dan siapa yang menggunakannya. Keberkesanannya wajiblah kita letakkan kepada keizinan dari Allah SWT semata2. Bagi pihak kita adalah semata2 ikhtiar. Apa yang perlu diingat, Huruf2 Hijaiyyah ini telah dipilih oleh Allah SWT untuk merakamkan Kalamullah. Maknanya, ada keistimewaannya yg tersendiri yg di luar dari kemampuan manusia biasa untuk mengetahuinya. Hatta, Imam Al-Ghazali sendiri ada menulis kitab tentang Wafak ini, nama kitab beliau Al-Aufak. Wallahua'lam.

    ReplyDelete
  8. adakah selempang merah yg digunakan kiyai salleh sjenis wafak?

    ReplyDelete
  9. jatuh kat tangan orang yang suka slhguna benda yang baik ni,abis la..dbacanye plak orang yang pendek akal,habis ayat la dia tungang langangkan..rosak dalam diam

    ReplyDelete
  10. bintang 12 tu berapa pages

    ReplyDelete
  11. Salam saudara..msh boleh beli lg ke kitab 2

    ReplyDelete
  12. Nnt mcmmna kta nk dpt e book 2.rm30 untk 4 ebook ke

    ReplyDelete
  13. Saiz1 ebook bsar x?sya pkai android ja

    ReplyDelete
  14. Salam Ustaz,

    Boleh ke saya amalkan kaedah dari kitab ini jika saya memilikinya atau kitab ini hanya sekadar info untuk kita semua

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum saudara.saya berminat nk beli ebook ni tp sblm 2 sya nk thu..ebook saudara 2 bleh upload pkai hp ke?atau nk kna gna laptop?huhuhu

    ReplyDelete
  16. wslm....xde masalah untuk download melalui hp..... sama spt laptop.apa yg penting kalau kelajuan internet ok,cepatlah proses download tu.

    ReplyDelete
  17. kalau android mmg xde masalah untuk baca melalui hp.

    ReplyDelete
  18. Fail dia bsar x?klu di izinkn mlm bsok sya bankin duit rm30.nnt ebook 2 saudara antar pkai email ke

    ReplyDelete
  19. 10+ Mb satu ebooks...... hantar guna email.....

    ReplyDelete
  20. Ok bsok sya bankin.mlm..nnt dh bankin nk gtau kt mna.msj kt no d ats ke

    ReplyDelete
  21. Bagus untuk koleksi kajian ilmiah. Nanti saya uruskan bayaran dan maklumkan Cikgu.

    Saif al-hazmi al-kalantani ( www.facebook.com/cyefull )

    ReplyDelete
  22. salam,,
    masih ada ke ebook kitab2 ni??
    kalau masih ada,,macam mana nak berurusan??

    ReplyDelete
  23. WSLM, masih ada. hubungi saya di 0128686595.

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum wr wb sy berminat memiliki ke4 ebook ini,apakah ia masih di jual? klu sudah bank in mcmna cara sy untk mmbuktikn bahwa sy dah bank in ke akaun tuanguru?

    ReplyDelete
  25. Wslm....

    Lepas bank in, sms sahaja waktunya. Jangan lupa sertakan sekali email tuan.

    ReplyDelete
  26. assalam..masih ada lg ke?berminat mendalami ilmu warisan cmni..rm30 kan?

    ReplyDelete
  27. salam tuan...klu dh dapatkan seblum ni dr tuan, ade diskaun x? 1 lagi, klu sy nk kitab peluru petunang ngan kitab tenaga dalam y berpisah dr set 1 n set 3 bleh?

    ReplyDelete
  28. ok....saya email saudara nnt

    ReplyDelete
  29. salam..nk tnya ebook tajul muluk bahasa melayu ada tak..

    ReplyDelete
  30. salam..kitab mat kilau tu bhasa jawi ke rumi???

    ReplyDelete
  31. salam..smua ebook tu..ada tak yg buku..ebook blah tngk dlam pc je..sya bermnat nk bli..

    ReplyDelete
  32. salam..masih jual lagi ke bang? hamba ingin membeli...

    ReplyDelete
  33. klu beli set 2 n 3 rm 50??
    dpt 6 kitab?

    ReplyDelete
  34. boleh bayar pakai maybank2u transfer online x

    ReplyDelete
  35. salam cikgu,saya berminat membeli kitab tajul muluk dan dan bintang 12 sahaja.beli harganya?abbdul

    ReplyDelete
  36. Salam cikgu,
    Sy berminat utk membeli kitab Kota Negara,Kitab Tenaga Dalam-Penanda Gerak Tubuh dan Kitab Peluru Petunang.
    Berapakah harganya cikgu..

    ReplyDelete
  37. Saya berminat membeli kitab kota negara. Berapakah harga bg satu kitab tersebut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi pembelian sebuah buku shj daripada mana2 buku,bernilai RM20 sebuah.

      Delete
  38. Assalammualaikum.
    Saya berminat untuk membeli ketiga-tiga set e-books. Adakah masih harga istimewa diberikan dengan harga RM 70 shj?
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  39. Salam,
    saya seperti Encik Hanafi di atas ingin bertanya ada masih ada harga istimewa bagi ketiga-tiga set e-books?
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  40. aslmkm..nk tya...masih ada e-book di atas?? n satu lg..adakah di sertakan dengan ijazah untuk amalkannya???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.masih dijual cuma tidaklah ada pengijazahan.

      Delete
    2. saya difahamkan "Kitab Pagar Hikmah Tok Janggut" telah ada pngijazahan pngamaln dalm kitab tersebut, btol ker?? kalau ada..saya btol2 bermint nk miliki kitb tersebut... mohon pncerahan

      Delete
    3. Wslm.begitulah sebagaimana yg tertulis di dalam Kitab Pagar Hikmat tersebut.

      Delete
  41. aslmkm...cmner cara nk bli....n brapa lama blh dapat selepas byaran dibuat??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.bank in ke akaun maybank.kemudian sms alamat email tuan.InsyaAllah akan diemail secepat yg termampu.

      Delete
    2. Wslm.bank in ke akaun maybank.kemudian sms alamat email tuan.InsyaAllah akan diemail secepat yg termampu.

      Delete
    3. ok td sya dah bank in ke akau mybank tuan...n sy pun dah hntar msj td

      Delete
  42. assamualaikum.... kitab bintang 12 dlm bentuk buku ada ke x?

    ReplyDelete
  43. assalamualaikum. ... apakah ada kitab-kitab itu dalam bentuk hardcopy. tq

    ReplyDelete
  44. asssalamualaikum... saya juga amat berminat untuk memiliki kitab-kitab lama...Adakah pihak tuan memiliki kitab bintang tiga

    ReplyDelete
  45. kalu korang tak beli tak buleh ke pi lh carik org org lama yg tau pasal silat. sebenaqnya silat ni silap hangpa tau dak.sedeh kami tau

    ReplyDelete
  46. Nak satu!. Tajul muluk je boleh?. Kalau tak boleh nak set 1.ptg nanti bank in dan sms.

    ReplyDelete
  47. salam..ada lg kitab pati rahsia, pagar hikmat tok janggut dan kitab mat kilau?

    ReplyDelete
  48. da bank in detail sume da sms cume lom dapat je lg

    ReplyDelete
  49. Salam Tuan Pendekar,
    Pembayaran melalui internet banking diterima atau tidak.
    Saya berminat untuk 3 set semuanya. Masih lagi RM70-00?

    Yang Benar,
    JAmsari

    ReplyDelete
  50. Terima kasih. Telah diterima semua kitab melalui e-mail. Tetapi Kitab Mat Kilau telah hilang beberapa mukasurat seperti dibawah.
    Salam buat Tn Pendekar.

    Saya mendapati mukasurat dibawah hilang dari kitab pendekar Mat Kilau:-
    mukasurat 003 hilang
    mukasurat 014 hilang
    mukasurat 025 hilang
    mukasurat 028 hilang
    mukasurat 056 hilang
    mukasurat 089 hilang
    mukasurat 090 hilang
    mukasurat 096 hilang
    mukasurat 100 hilang
    mukasurat 130 hilang
    mukasurat 131 hilang
    mukasurat dari 141-148 hilang

    HArap dapat perhatian Tn Pendekar.

    Terima kasih berbanyak-banyak.

    ReplyDelete
  51. bleh bg no fon tak untuk pengesahan selepas bank in

    ReplyDelete
  52. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  53. saya dari indonesia bisakah saya membeli ebook tersebut dan berapakah kalau dengan uang indonesia terima kasih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.minta convert sahaja dari jumlah rinhgit Malaysia 90 kepada matawang rupiah.

      Delete
  54. salam nak tanya tuan masih ada lgi ke buku2 ini????

    ReplyDelete
  55. salam ,cikgu, saya Berminat pada kitab, tenaga dalam, ada tak kitabnya? and berapa bagi sebuah kitab tenaga dalam?

    ReplyDelete
  56. Salam alaik.. bagaimana hendak menghubungi saudara...?

    ReplyDelete
  57. salam tuan,kitab bintang 12 masih ada ka?

    ReplyDelete
  58. As Salam Kitab Pati Rahsia Rumi masih ada ka

    ReplyDelete
  59. As Salam Kitab Pati Rahsia Rumi masih ada ka

    Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...